Здравеите на всички, отскоро имам този автомобил, интересувам се защо двигателя трака така силно. Дали може да имам някакъв проблем или просто самият мотор си е по шумен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с Алфа 156 2.4 JTD
Collapse
X
-
??? ?????? ????? ???? ???? ?? ?????.???? ?? ???? ????? ???????????.??????? ? ?? ???????????.
________
Chevrolet corvette c4Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:40.Volvo S80 D5 awd 2010г.
-
Сравни я с някоя друга 2.4 ЖТД Алфа и ако е по-шумна значи има някакъв проблем.
Като я купи мина ли задължителните прегледи на сервиз и смяна на консумативи2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas?????? ? ? ????? ????? 2.4 ??? ???? ? ??? ? ??-????? ????? ??? ??????? ???????.
???? ? ???? ???? ?? ?????????????? ???????? ?? ?????? ? ????? ?? ???????????
________
TOYOTA V TRANSMISSIONLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:41.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Re: Проблеми с Алфа 156 2.4 JTD
Първоначално публикувано от rado_arsovЗдравеите на всички, отскоро имам този автомобил, интересувам се защо двигателя трака така силно. Дали може да имам някакъв проблем или просто самият мотор си е по шумен.
така както си формулирал въпроса, просто няма как да получиш точен отговор.
Трябва да опишеш проблема конкретно
По принцип теzи мотори вобще не тракат
Comment
-
минал сам на диагностика при това 2-ва пъти. няма никакви грешки. първият път ми смениха дебитомера защото нямаше мощност-не можеше да влезне над 3000 оборота. колата е като нова на 114 000км. с сервизни документи от Австрия. била е на шефа на алфа ромео в Виена.
Чудя се да не би да е от маслото или някоя дюза не е читава.
сложил сам и FUCOS полусинтетика. Преди нея имах Golf 4 TDI и само с такова масло сам го карал и сам много доволен.
Comment
-
??? ?? ?? ? ????? ?? ????????? ???????? ???? ?? ??????? ??????? ???? ???????
? ???? ? ???? ???? ????? ?????
________
Fj1200Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:41.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
Comment